بازديد وزير صمت از واحد هاى آسيب ديده در شهرك صنعتى كاوه

کدخبر: 2661 —
وزیر صنعت، معدن و تجارت از واحدهای آسیب دیده در شهرک صنعتی کاوه بازدید کرد و از حمایت‌های ویژه برای بازگشت به کار این واحدها خبر داد.

به گزارش اقتصاد بر خط،سید محمد اتابک در حاشیه بازدید از صنایع مختلف که مورد حمله آمریکایی - صهیونیستی قرار گرفته‌اند، گفت: اقداماتی برای واحدهای آسیب دیده در نظر گرفته شده است، از جمله وضعیت کارگران آنها، برآورد خسارات و کارشناسی‌های لازم در خصوص میزان آسیب‌ها و تامین سرمایه تا بسرعت بتوانند تولید را از سر بگیرند.

اتابک افزود: برای تامین ماشین آلات واحدهای آسیب دیده نیز میزان ارز مورد نیاز برآورد می‌شود و دولت تلاش دارد تا این واحدها ساماندهی شوند و دوباره به مدار تولید بازگردند.

وی افزود: استانداران نیز واحدهای آسیب دیده در هر استان را معرفی می‌کنند تا مشکلات آنها برطرف شود، دولت بسته حمایتی ۷۰۰ همتی را به اجرا گذاشته است و وزارت صمت واحدهای مختلف را به بانک‌ها معرفی می‌کند.